Скандално известният бивш командир на наказателния батальон Донбас“, а в

...
 Скандално известният бивш командир на наказателния батальон Донбас“, а в
Коментари Харесай

Майданът готви удар и ще стане страшно: Военните форсират протеста и обявиха кога ще бъде свален Порошенко

 Скандално известният някогашен пълководец на наказателния батальон „ Донбас “, а сега депутат Семен Семенченко описа по кое време ще бъде свален настоящата власт в Украйна и по какъв начин се върви работата в това направление. „ Към нова година обстановката напълно ще се промени и ще стартира преход на властта. Те са доста слаби и страхливи. Не бързаме, тъй като би трябвало да спечелим борбата за мозъците на хората и да избегнем всеобщата крах на хора от едната и другата страна. Ние ще успеем да създадем това, тъй като от 2013 година всички поумняхме, всички минахме през войната “, съобщи Семенченко, говорейки пред участници в по този начин наречената антитерористична интервенция.

Той съобщи, че „ никой на никое място няма да си ходи… Това е територия за набиране на сили, момчетата ще действат… Позитивните сигнали ще стартират доста скоро “, сподели още той.

Миналата вечер в изявление за украински канал депутатът удостовери, че „ хората няма да си тръгнат, до момента в който настояванията им не бъдат изпълнени “.
Бившият пълководец на „ Донбас “ акцентира и сериозността на желанията на Третия Майдан: „ Военните, които сега се сплотяват, би трябвало незабавно да влязат в спецслужбите, в Министерство на вътрешните работи и да ги основат от нулата, както стана в Израел “. По думите му, към този момент има заслужили командири на бригади, на батальони и други офицери, които са подготвени да поемат тази отговорност.

По-рано той сподели и какво ще е належащо на хората, с цел да смъкват властта: „ Военните ясно обявиха, че те поемат митингите в свои ръце и в скоро време ще се премине към решителни дейности. Мога да кажа, че 500 координирани и обединени от една цел души са задоволителни “.

Той заяви още, че сега военните координират своите дейности и образуват спомагателни сили в разнообразни украински райони.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР